NIEUWSOVERZICHT


NIEUWE WEBSITE

Naast de muzikale voorbereidingen voor het Markus Passion concert in Zwolle zijn we op de achtergrond ook druk bezig met het finetunen van onze nieuwe website. 
Binnenkort komt deze online!


CONCERT - MARKUS PASSION

Het Symfonisch Blaasorkest Overijssel en de Zuiderkerk neemt u mee in het paasverhaal, gegoten in prachtige en ontroerende passiemuziek. U bent van harte welkom op zaterdag 30 maart a.s. om 20:00 uur in de Zuiderkerk Zwolle (Zuiderkerkstraat 31). De toegang is gratis, echter een vrije gift wordt bijzonder op prijs gesteld.

 

 

Markus Passion

De  Markus Passion is een bijzonder muziekstuk. In tegenstelling tot haar grote broer, de Matthäus Passion, staat in de Markus Passion het evangelie uit het bijbelboek Markus centraal. Componist Jacob de Haan heeft het muziekstuk speciaal voor harmonieorkest geschreven. De Markus Passion wordt uitgevoerd door het Symfonisch Blaasorkest Overijssel, met medewerking van sopraan Shaya van den Berg, die de stem van Maria vertolkt, en bariton Peter Arink, die de stem van Jezus voor zijn rekening neemt. Roel Venderbos vertolkt als verteller de overige delen van het evangelie.

 

Solisten

Sopraan Shaya van den Berg heeft na haar studie schoolmuziek de opleiding klassieke zang bij Anna Haenen aan het conservatorium in Enschede gevolgd. Shaya heeft ruime ervaring opgedaan in muziektheater. Naast haar dirigeerwerk voor kinder- en jeugdkoor van het operahuis in Bielefeld, zong zij ook mee in het koor. Als gastsoliste was zij te horen in diverse opera-, operette- en musicalgezelschappen. Momenteel is zij naast gastsoliste ook actief als zang- en muziekdocent aan Kaliber Kunstenschool in Enschede.

 

Bariton Peter Arink studeerde aan het conservatorium in Enschede en Utrecht. Peter werd lid van het studio ensemble van het Internationaal Opera Centrum Nederland te Amsterdam. Hij zong vele rollen in binnen- en buitenland. Ook als oratoriumsolist heeft Peter een aanzienlijk repertoire opgebouwd waaronder Matthäus Passion, Requiem van Mozart en Requiem van Verdi. Sinds 2007 is Peter verbonden aan het koor van De Nationale Opera (DNO). Ook bij DNO is hij veelvuldig solistisch te horen.

Roel Venderbos heeft aanvankelijk orthopedagogiek gestudeerd en is werkzaam geweest in de zorg. Op een gegeven moment heeft hij een studie theologie gevolgd en is Roel predikant geworden. In die hoedanigheid is Roel verbonden aan de Nederlandse Gereformeerde Kerken en preekt hij met enige regelmaat in de Zuiderkerk te Zwolle. Daarnaast is Roel werkzaam als geestelijk verzorger in de ouderenzorg en bij het Centrum voor Levensvragen. 

 

Unieke samenwerking

De Markus Passion zal door het Symfonisch Blaasorkest Overijssel (SBO), solisten en verteller ten gehore gebracht worden in de Zuiderkerk te Zwolle. Een unieke samenwerking die nog niet eerder heeft plaatsgevonden. In gezamenlijkheid wordt het lijdensverhaal van Christus vertolkt zoals beschreven door Marcus. Dit gebeurt op een laagdrempelige manier. De Bijbelteksten zijn in het Nederlands. Het is goed geschreven en het volume is perfect op elkaar afgestemd. Het heeft alle ingrediënten om er iets heel bijzonders van te maken.

Het SBO is een orkest voor en door muzikanten uit Overijssel en omgeving. Het orkest is in 2014 opgericht en staat sinds 2017 onder muzikale leiding van dirigent Wim Booij. Elke maand komen de musici bij elkaar om intensief te repeteren. De laatste maanden staan in het teken van de voorbereiding op de Passiemuziek met beide solisten.

 

De Zuiderkerk is onderdeel van het landelijk kerkverband van de Nederlandse Gereformeerde Kerken. In de Zuiderkerk willen we samen groeien in geloof en in de navolging van Jezus. Dat gebeurt tijdens de zondagse bijeenkomsten. Ook zijn er (bijbel)kringen, waarin op een ontspannen manier de meest belangrijke dingen van het geloof met elkaar bespreken. CONCERT - VIEREN & HERDEKEN

Op zaterdag 9 december zal het SBO weer van zich laten horen!

 

Zin in een concert van Symfonisch Blaasorkest Overijssel?

Kom dan op zaterdag 9 december a.s. om 14:30 uur luisteren naar ons programma 'Vieren & Herdenken' in Cultuurhuis Stadshagen, Zwolle aan de Werkerlaan 1.

 

 

 

Ons orkest is samengesteld door muzikanten uit Overijssel (en omliggende provincies).

 

Maandelijks komen wij bijeen om intensief met elkaar te repeteren onder leiding van onze enthousiaste dirigent Wim Booij.FIRST DATE CONCERT MET DBC

dubbelconcert dbc dutch brass collective dirk annema wim booij theater het punt vroomshoop symfonisch blaasorkest overijssel

Dutch Brass Collective en Symfonische Blaasorkest Overijssel organiseren First Date Concert 

 

Op zondagmiddag 18 december a.s. is er een primeur in theater Het Punt te Vroomshoop. Deze middag zal de brassband Dutch Brass Collective ( afgekort DBC) haar eerste optreden verzorgen tijdens het gezamenlijk concert met het Symfonisch Blaasorkest Overijssel. 

 

Het publiek kan dan kennismaken met DBC, dat ondanks Corona, toch is opgericht. Net als vele andere moest DBC haar eerste optreden steeds uitstellen door de Corona maatregelen. En ondanks deze zware tijden voor vele verenigingen is de brassband blijven bestaan.  De leden zijn goede amateur- en of professionele muzikanten en komen uit alle windstreken van Nederland. Ze zijn allen actief in de muziekwereld en hebben een ding gemeen: “de liefde voor blazen en muziek”.  

 

De band is een zogenaamde Project Brass Band en wil ongeveer 2 a 3 keer per jaar optreden. Voor een optreden repeteert de band, mede door het niveau van de muzikanten ook 2 a 3 keer. Stukken die tijdens het concert gespeeld zullen worden zijn o.a. Dimensions, Royal Parks deel 2 In Memoriam en de Negro Spiritual Angels Watching Over Me.

Dirk Annema is de muzikaal leider van deze brassband. Met zijn muzikale kennis is hij de juiste man om de DBC een eigen muzikaal gezicht te geven.  

 

SBO is een orkest voor en door muzikanten uit Overijssel ( en naastliggende provincies). Het orkest is in 2014 opgericht en zij repeteren maandelijks, om zodoende een aantal concerten per jaar te kunnen geven. Sinds 2017 staat het SBO onder leiding van Wim Booij.  

 

 

DBC en SBO hebben een leuk muzikaal programma gemaakt. Hun eerste date was uitgesteld door Corona, maar nu komt het  er toch van! 

 

Locatie:

Theater Het Punt

Burgemeester Koetjesstraat 2-4

7681 ZP Vroomshoop

Datum:  zondag 18 december 2022

Aanvang: 13.00 uur

Toegangsprijs: € 12,50

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via theater het Punt te Vroomshoop.

www.welkombijhetpunt.nl


WE MOGEN WEER - CONCERT 12 JUNI

25-5-2022

Na een veel te lange tijd van stilte laten wij graag weer van ons horen!

 

Op 12 juni a.s. zullen wij een zomerconcert verzorgen op de markt in Ommen. 

Op het plein van de gezamenlijke horeca zullen wij onder leiding van Wim Booij zullen wij een gevarieerd programma spelen. 

James Bond zal voorbij komen, maar ook Songs of the Wizz en Une belle histoire en vele andere nummers. 

Komt u luisteren? De toegang is geheel gratis. 


CORONA UPDATE - 2

26-07-2021

Als bestuur volgen wij nog steeds de richtlijnen die worden opgesteld door de KNMO. Wij gaan er nu vanuit dat wij na de zomer hopelijk weer kunnen gaan beginnen met het gezamenlijk repeteren. Maar uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM en de bond (KNMO). 

 

Omdat wij positief gestemd zijn over de mogelijkheden hebben wij dan ook onze agenda aangepast, en hebben tevens alvast een vooruitblik op 2022 gemaakt. Er staat al een 1e optreden gepland in 2021, en ook voor 2022 staat er al wat op de concertagenda! Noteer deze data vast in uw agenda

Wij houden onze leden middels memo's in de mail op de hoogte. 


CORONA UPDATE

04-05-2020

Ook aan het muzikale seizoen van het SBO komt voortijdig een eind. Het geplande optreden van 23 april hebben wij al moeten cancelen, en ook ons optreden van zondag 5 juli in Ommen hebben wij moeten cancelen. 
Vanuit de overheid worden er geen vergunningen afgegeven voor optredens t/m 1 september. 

Als bestuur volgen wij de richtlijnen die worden opgesteld door de KNMO. Wij gaan er nu vanuit dat wij na de zomer hopelijk weer kunnen gaan beginnen met het gezamenlijk repeteren. Maar uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM en de bond (KNMO). 

Wij houden onze leden middels memo's in de mail op de hoogte. DUBBELCONCERT met Euregio Brassband Borne

15-05-2019

Op zaterdag 19 oktober zal het SBO een dubbelconcert geven, zij treden samen met de Euregio Brassband Borne op. Noteert u dit vast in de agenda? Exacte tijden en locatie volgen op een later moment. Houdt onze FB-pagina en website in de gaten!

 

De Euregio Brassband (EBB) is de enige brassband in Twente en wijde omtrek met een lange historie. Voortgekomen uit de fanfare de Bazuin uit Borne is de Euregio Brassband nu een orkest met regionale uitstraling. In het recente verleden heeft het orkest opgetreden in de regio, maar ook ver daar buiten, in Nederland tot Wageningen, in Duitsland tot Münster, maar ook bijvoorbeeld in Ogre in Letland. 


DUBBELCONCERT IN HET PUNT TE VROOMSHOOP

26-03-2019

 

Zondagmiddag 7 april zullen het SBO (Symfonisch Blaasorkest Overijssel) o.l.v. Wim

Booij en De Harmonie Vroomshoop o.l.v. Gertjan Lenderink een gezamenlijk concert

verzorgen in theater Het Punt te Vroomshoop.

 

Het SBO is de initiatiefnemer van dit concert en heeft De Harmonie daarvoor uitgenodigd om er samen iets moois van te maken.

Beide orkesten hebben gekozen voor een gevarieerd programma dat in totaal zo’n anderhalf uur in beslag neemt. Een mooi moment om eens goed te kunnen horen (en zien) wat het verschil is tussen

een fanfare- en een harmonieorkest.

 

Het SBO speelt in een symfonische harmoniebezetting, met een belangrijk aandeel

voor de hout-instrumenten en De Harmonie Vroomshoop speelt, hoewel de naam

anders doet vermoeden, in een fanfarebezetting, waar de hoofdrol is weggelegd voor

de koperinstrumenten.

 

Nog een groot verschil tussen beide orkesten is de leeftijd. In dit geval niet van de leden maar v.w.b. de oprichtingsdatum. De Harmonie is opgericht in 1942 terwijl het SBO gestart is in 2014, waardoor het eerste lustrum een feit is.

 

Het dubbelconcert begint om 15.00 uur en de toegang is geheel gratis. Wel is er de mogelijkheid om bij de uitgang een vrije gift te doneren om de kosten enigszins te drukken.

 

Na afloop is er de mogelijkheid om samen met alle musici nog even gezellig na te borrelen in het Grand Café van Het Punt. Beide orkesten nodigen u van harte uit.


GESLAAGD OPTREDEN VAN HET SBO, SIMON FEENSTRA EN ZANGSTUDENTEN

11-11-2018

v.l.n.r.: Chelsea Ausma, Simon Feenstra, Christina Iliria & Cody Bilal Greaver
v.l.n.r.: Chelsea Ausma, Simon Feenstra, Christina Iliria & Cody Bilal Greaver

Precies een week geleden speelden wij de dak van de kapelzaal in Theater Hof 88.

 

De zaal was bijna volledig gevuld met belangstellenden, en het podium zat vol muzikanten van het SBO en later in het programma aangevuld met zang van Simon Feenstra en zijn zangstudenten Chelsea Ausma, Christina Iliria & Cody Bilal Greaver.

 

Al met al een zeer geslaagde middag!

Vanaf komende wordt er gestart met een nieuw repertoire.

 

 

Houdt u vast 7 april 2019 vrij in uw agenda? Dan zal het SBO namelijk met een speciale voorstelling komen, hierover later meer!


SYMFONISCH BLAASORKEST OVERIJSSEL & SIMON FEENSTRA TREDEN SAMEN OP!

21-08-2018

Op 4 november zullen de muzikale klanken van het SBO en de prachtige zang van Simon Feenstra prachtig gaan samensmelten in Theater Hof 88 te Almelo

 

Het SBO is telkens op zoek naar een mooie samenwerking, voor het komende concert hebben wij die

gevonden in de vorm van zanger Simon Feenstra.

Simon is naast zanger ook zangdocent, tijdens dit concert zal dan ook een aantal van zijn leerlingen

acte de préséance geven.

Naast nummers uit het eigen repertoire, zullen de muzikanten van het SBO een vijftal nummers

begeleiden die door Simon en zijn leerlingen worden gezongen.

Simon  Feenstra  is  uitgesproken, maar  nooit uitgezongen. Hij  laat  zien  dat  het  nog  altijd  kan:  het  combineren  van  pure  emotie  met  feilloos  vakmanschap. Als  volbloed  entertainer  is  het  podium  zijn  thuis,  en  het  publiek  zijn  familie. Maar  in  de  subtiele  arrangementen,  in  de  kwetsbaarheid  van  een  intiem  nummer,  blijkt  tegelijk  zijn  conservatorium-achtergrond. Simon  is  een  veelgevraagde  artiest  op  verschillende podia. Naast  zijn  eigen  werk,  maakt  hij  met  zijn  coverband  RoundAbout  Now  furore  als  huisband  van  de  RTL  4's  The  Big  Music  Quiz  en  toert  hij  als  backingvocalist  langs  alle  Europese  arena's  in  de  show  “Elvis  -  Live  on  Screen  feat. Priscilla Presley”

De stijl van de muziek van Simon Feenstra is te omschrijven als soul met bigband grandeur. Met roots in de jaren ’70 van Stevie Wonder en de sound van Michael Bublé maakt Simon een eigentijdse combinatie.

 


Save the date!

14-05-2018

In november van dit jaar zal het SBO weer een prachtig concert voor u neerzetten. 

 

De datum is bekend, noteert u vast: zondagmiddag 4 november 2018!

 

Tijdens dit concert zullen wij u weer proberen te verrassen met een mooi gevarieerd programma. Wat precies? Daar wordt nog druk aan gewerkt. 

Hou daarom onze site/FB-pagina in de gaten. 

 


Nieuwjaarsconcert 2018

18-12-2017

Op 14 januari zal het SBO samen met pianist Gezinus Veldman het jaar muzikaal inluiden in Het Punt te Vroomshoop 

 

Het SBO zal diverse bekende stukken zoals "de Chineser Galop" & "Carmina Burana" ten gehore brengen

 

De Vroomshoopse pianist Gezinus Veldman zal zowel samen met het orkest als solistisch optreden.

 

U bent van harte welkom, aanvang 15:00 uur. Na afloop zal er gelegenheid om te borrelen in het bargedeelte van Het Punt

 

Kaarten zijn hier te koop.


Laatste optreden 2017

30-10-2017

Op zondag 22 oktober gaf het SBO in samenwerking met de bigband "Melody & Rhtyhm" een herfstconcert in de Voorveghter te Hardenberg. Dit was tevens het laatste optreden van 2017. Uiteraard wordt er nog wel een aantal zondagen gerepeteerd door de musici van het SBO.

 

Dit allen voor het nieuwjaarsconcert van 14 januari 2018, welke zal plaatsvinden in Het Punt te Vroomshoop. 

Binnenkort volgt hier meer informatie over, houdt onze site en FB pagina in de gaten!


Herfstconcert

04-10-2017

In navolging van het nieuwjaarsconcert met het NNJO begin dit jaar, mag het SBO wederom een concert verzorgen in het prachtige theater van Hardenberg. Dit maal onder leiding van onze nieuwe dirigent Wim Booij.

 

Samen met Bigband Melody & Rhythm hoopt het SBO u weer een muzikaal geslaagde middag te kunnen organiseren.

Bigband Melody & Rhythm is een van de oudste big bands van Nederland. opgericht in 1948. Melody & Rhythm heeft in de loop der jaren ontelbare optredens verzorgd. Regelmatig met gastsolisten uit de eigen regio, maar ook met gastoptredens van o.a. Greetje Kauffeld, Rita Reys, Jarmo Hoogendijk en Laura Fygi.

 

 

 

 

 

 

De band bestaat 20 enthousiaste en goed geschoolde muzikanten, een geweldige zangeres en een top dirigent. Op 22 oktober zullen zij worden vergezeld door gastzangeres Barbera Soepboer.

 

 

U bent van harte welkom op 22 oktober!

Aanvang: 15:00 uur

Tickets: Theater de VoorveghterEinde vakantie

01-09-2017

De zomervakantie zit er voor de meeste muzikanten al weer op. De diverse verenigingen zijn weer begonnen met repeteren.

 

Zo ook het SBO! Komende zondag komen alle (zongebruinde?) muzikanten weer naar Hasselt om te repeteren onder leiding van onze nieuwe dirigent Wim Booij.

Een nieuwe dirigent betekend ook weer nieuwe muziek, de muzikanten krijgen een dezer dagen een mail met het nieuwe programma en de digitale bladmuziek.

 

Heeft u 22 oktober al in uw agenda staan?


Water Music Event m.m.v. Erwin Nyhoff

07-07-2017

WATER MUSIC EVENT      - Zwartsluis -

Een sfeervolle, intieme setting aan de Handelskade met de ZS13 op de achtergrond. Dat is waar Erwin Nyhoff samen met ons de sterren van de hemel speelde.

 

De 4e editie van Water Music, dat dit keer voor de tweede keer in Zwartsluis plaatsvond, bracht wederom een avond vol muzikaal vertier. En wat hebben wij genoten!

 

Dit prachtige concert was een mooie afsluiting voor onze oprichter en dirigent Alfred Willering, hij heeft de dirigeerstok overgedragen aan Wim Booij.

 

Wim zal op 3 september voor de 1e keer op de bok staan, wij kijken er naar uit!

 

Namens het SBO: alvast een fijne zomervakantie! Geniet nog even na van dit mooie concert met de foto's en filmpjes die vanaf heden online staan!

 

foto: Huub van der Zon
foto: Huub van der Zon
foto: Huub van der Zon
foto: Huub van der Zon
foto: Teunie Rijfkogel
foto: Teunie Rijfkogel


Afscheid Alfred Willering

27-06-2017


Overzicht optredens (vanaf de oprichting tot het afscheidsconcert)

 

  • 11 mei 2014 - 1e repetitie te Hardenberg
  • 12 juli 2014 - 1e optreden te Hardenberg (Oeverloos genieten)
  • 18 september 2014 1e live-optreden (RTV Oost - uitreiking Cultuurprijs Overijssel)
  • 11 januari 2015 - Nieuwjaarsconcert te Hardenberg
  • 17 mei 2015 - Middagconcert te Vroomshoop m.m.v. Erwin Hulzebosch
  • 31 oktober 2015 - Trioconcert te Oosterhesselen
  • 17 januari 2016 - Nieuwjaarsconcert te Hardenberg
  • 2 juli 2016 - XL harmoniedag te Olst
  • 15 januari 2017 - Nieuwjaarsconcert te Hardenberg
  • 7 juli 2017 - Water Music evenement te Zwarsluis (tevens afscheidsconcert Alfred)

Van een 1e repetitie met 23 muzikanten, naar een top orkest met een vaste bezetting van maar liefst 40 musici! En nog steeds groeit het orkest, en komen de spontane aanmeldingen binnen. Geweldig!

 

Dirigent Alfred Willering startte het orkest in het voorjaar van 2014 op, samen met Jan Kroesen, voormalig directeur van De Voorveghter in Hardenberg en Nico Sieffers, dirigent en artistiek leider van het Drents Jeugd Orkest.

 

In verband met zijn drukke agenda en jonge gezin heeft Alfred keuzes moeten maken. Dat betekent voor ons dat wij afscheid moeten nemen van onze maestro, enorm jammer maar een begrijpelijke keuze.

 

Afgelopen zondag hebben wij de laatste repetitie onder leiding van hem gehad, dit was tevens de generale repetitie voor het optreden van 7 juli 2017 te Zwartsluis. Dit zal zijn afscheidsconcert zijn, u wilt hier toch bij zijn?

 

Via deze weg willen wij Alfred nogmaals bedanken voor al zijn inzet, fijne repetities, prachtige concerten, enthousiasme en vooral: de oprichting van dit mooie orkest waar wij mee verder kunnen bouwen in de toekomst. Alfred bedankt!

 Water Music event - 2017

20-06-2017

Water Music Event 2017: Gratis openluchtconcert in Zwartsluis

 

Op vrijdagavond 7 juli zal de Handelskade in Zwartsluis het toneel vormen van de vierde

editie van het Water Music Event. Met als decor de haven van Zwartsluis zullen Erwin Nyhoff

 

en het Symfonisch Blaasorkest Overijssel een sfeervol concert ten gehore brengen.

 

Dit jaar vormt de Handelskade in

Zwartsluis, met op de achtergrond de botter ZS13 weer het podium.

Op dat podium staat ditmaal Erwin Nyhoff. De jongere generatie zal Nyhoff kennen als

finalist van The Voice of Holland, maar wie wat ouder is kan hem tevens kennen van

optredens op Pinkpop en Lowlands met zijn band The Prodigal Sons.

 

Nyhoff krijgt muzikale ondersteuning van het 55 leden tellend Symfonisch Blaasorkest

Overijssel. De blazers van het orkest zullen samen met Erwin Nyhoff en de unieke openlucht-

locatie voor een sfeervolle avond zorgen.

 

Het Water Music Event 2017 vindt plaats op vrijdagavond 7 juli en begint om 21.00 uur.

 

De toegang is met dank aan sponsoren geheel gratis toegankelijk. Bestuurswisseling

4-4-2017

19 maart was het tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze werd aansluitend aan de repetitie gehouden. Een van de punten was de bestuursverkiezing.

 

Gerco Willems was niet herkiesbaar als bestuurslid. Door het bestuur was Bert Hogenkamp aangedragen als kandidaat. Hierop zijn geen tegenkandidaten gekomen, met ingang van 19 maart is Bert dan ook benoemd tot ons nieuwe bestuurslid.

 

Voorzitter Harry ten Brinke sprak woorden van dank uit voor de inzet en betrokkenheid die Gerco heeft getoond tijdens zijn gehele bestuursperiode. Middels een mooi flesje wijn werd hier kracht bij gezet.

 

Gerco, nogmaals bedankt voor jouw inzet en betrokkenheid en hopelijk nog vele jaren speelplezier bij deze mooie vereniging!


Generale repetitie en nieuwjaarsconcert met het NNJO

8-1-2017

Op zondag 08-01-2017 was de eerste repetitie van het nieuwe jaar. Gelijk ook een belangrijke repetitie, aangezien dit de laatste volledige repetitie is voor het nieuwjaarsconcert van 15 januari a.s.

 

Tijdens deze repetitie in Hasselt werden de stukken met de solist nog eens een keer doorgespeeld, en ook de stukken zonder solist. 

Hieronder kunt u sneak peak bekijken van de afgelopen repetitie, dit is een van de stukken die wij met onze solist zullen concerteren.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A.s. zondag is het dan zover! HET langverwachte nieuwjaarsconcert van het SBO en het NNJO. ( Noord Nederlands Jeugd Orkest ) Kijkt u er al naar uit? Wij wel!

 

Lisa Edelijn (soliste op klarinet) zal tijdens het concert een paar prachtige nummers ten gehore brengen met het SBO. Uiteraard speelt het orkest ook een aantal nummers zonder soliste.

Het NNJO heeft ook een verrassend programma voor u in petto!

 

U bent van harte welkom a.s. zondag 15 januari vanaf 15:00 uur in Theater De Voorveghter. 

 

Met de muzikale klanken van het  NOTOS Saxophone quartet zult u worden verwelkomt in de foyer. Daarna zal het programma zich voortzetten in de grote theaterzaal. 

 

Wij zien u graag a.s. zondag, om samen het nieuwe jaar muzikaal in te luiden! Tot dan!?

 

Kaarten kunt u kopen bij de theaterkassa of via deze link.